Újdonságok | Rockwell Automation distributor | ControlTech

Riasztás és ipari adatok riportja - SmartSights

 

SmartSights

 

Két szoftverterméket kínálnak a SmartSights márkanév alatt – WIN-911 és XL-Reporter. Mindkettő az ipari automatizálás népszerű szoftverei közé tartozik, legyen szó az automatizálási eszközök riasztásairól vagy az ipari adatok kényelmes és egyértelmű jelentéséről. Tavaly e két fejlesztési irányt egy cégbe a SmartSights-ba vonták össze, amely továbbra is külön-külön fejleszti mindkét termékét, valamint a kölcsönös integrációt szolgáló elemeket.

 

 

win911

WIN-911

Előadásainkról és szemináriumainkról biztosan ismeri a WIN-911 értesítési rendszert. Ez a szoftver riasztási eseményekről szóló értesítések küldésére szolgál. A rendszer értesítéseket küld  e-mailben, SMS-ben, hanghívásban, vagy leggyakrabban a WIN-911 mobilalkalmazásokba iOS és Android operációs rendszerekhez.

A WIN-911 úgy is beállítható, hogy hangosan jelezze a riasztás álapotát a közvetlenül működő hangszórón keresztül.

A WIN-911 kétoldalúan működik, így lehetővé teszi a riasztások megerősítését is, a mobil alkalmazások lehetőséget kínálnak a riasztások előzményeinek figyelésére, a többi felhasználó értesítésére riasztási üzenetről vagy chat üzenetek megosztásáról a jogosult felhasználók között.

A felhasználók, felhasználói csoportok és értesítési szabályok kifinomult kezelése hozzájárul az eszközök népszerűségéhez.

 

win911 2

 

XL-REPORTER

Az XL-Reporter egy olyan környezet, amely ipari adatokból készít jelentéseket. A rendszer lehetővé teszi táblázatok és grafikonok készítését az atuomatizálási eszközökből nyert adatokból. Létezik egy tervezőstúdió, amely kész widgetek széles skáláját tartalmazza, valamint a kapott adatokon gyakorlati számítások, összesítések és hasonló műveletek elvégzésére szolgáló lehetőségeket, beleértve az analitikai funkciókat is. Így minden riport pontosan az ügyfél igényei szerint készíthető el.

Az XL-Reporter lehetőséget biztosít a jelentések frissítésére és a felhasználóknak történő elküldésére vonatkozó szabályok beállítására is.

 

SMARTSIGHTS

A WIN-911 és XL-Reporter rendszerek fejlesztői összefogtak, és mára mindkét szoftverrendszert a SmartSights közös márkanév alatt kínálják.

Két sikeres fejlesztés összevonása is olyan pozitív termékváltozásokat hoz, amelyek integrációjuknak köszönhetően bővítik mindkét rendszer használhatóságát.

A WIN-911 2024 verzió így kibővül az XL-Reporter-ben készített jelentések mobilalkalmazásokra vagy e-mailben történő elküldésének lehetőségével. A mobilalkalmazásban a felhasználó valós időben kérheti az ipari adatokból származó jelentések frissítését. A WIN-911 értesítési rendszer felhasználói azonnal és naprakész hozzáférést kapnak az analitikai adataihoz, ami jelentősen hozzájárulhat döntéshozataluk hatékonyságához.

 

SmartSights

 

További információ