Újdonságok | Rockwell Automation distributor | ControlTech

Információk az új árlistákról

Tisztelt Ügyfelünk!

 

2021 második negyedévében számos fogyasztói és termelői árindex ért el történelmi csúcsokat, ami évtizedek óta nem látott új inflációs nyomást helyez a gyártókra. Ez az infláció globális jellegű, a gyártás minden területére kiterjed, és lehet átmeneti jellegű lesz, de lehet, hogy sajnos nem. Mint minden más globális gyártó esetében, ez a közelmúltbeli és szokatlan inflációs nyomás jelentős és lényeges hatást gyakorol a Rockwell Automation teljes termékportfóliójára.

E rendkívüli inflációs tényezők megjelenése óta a Rockwell Automation folyamatosan azon dolgozik, hogy mérsékelje, minimalizálja és abszorbeálja ezeknek az inflációs tényezőknek a termékösszetételére gyakorolt ​​hatását. Sajnos ennek a hatásnak a kiterjedése és tartalma miatt különleges intézkedésekre van szükség a megnövekedett költségek egy részének ellensúlyozására.

Ennek megfelelően 2021. november 28-tól a Rockwell Automation átmenetileg átlagosan 4,3%-kal emeli listaárait a Rockwell Automation portfóliójába tartozó szinte valamennyi termék esetében. Ez az átlagos 4,3%-os emelés a legutóbb megjelent augusztusi árlista áraira számítandó. Ezek a kiigazítások összhangban vannak számos, a fogyasztói és termelői inflációt tükröző globális inflációs indexszel. a mutatók és új történelmi csúcsaik megtalálhatók az OECD honlapján.

Arra számítunk, hogy a listaárak 4,3%-os kiigazítása átmeneti lesz, és vissza fog fordulni, amint ezek a nagyon szokatlan inflációs nyomások alábbhagynak. Ha ezek a megemelkedett költségek "visszatérnek a normál kerékvágásba", akkor közzé fogják tenni ezen ideiglenes emelés  visszavonásának ütemezését.

A Rockwell Automation továbbra is figyelemmel kíséri a fejleményeket és a szokatlanul magas inflációs környezetet, és azon dolgozik, hogy minimalizálja az ügyfelekre gyakorolt ​​hatást.

 

Köszönjük megértését az általunk sajnos nem befolyásolható helyzettel kapcsolatban.

 

Budaörs, 2021. november 3.

                                                                                                              Controltech Hungary Kft.